Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Hvordan bliver
man kunde?

Modulerne
Hardware
Support
Testemonials
Datasikkerhed
Indløsningsaftale
Den grønne linie
Anbefal Ticketservice

Kurser
Nyheder
Presse
Kontakt


Som kunde hos Ticketservice ønsker vi at give jer en god følelse af tryghed. Derfor giver vi alle nye kunder fri support i de første 6 måneder, hvorefter der normalt kun vil være behov for et meget begrænset omfang af support fra vores side.

Vi opretter derfor jeres 3 første arrangementer i samarbejde med jer, samt sætter jeres billettyper op grafisk såvel som i systemet. Vi designer jeres plastikkort og laver eventuelle ændringer til de 3 første arrangementer. Herefter vil i typisk være selvkørende. Sponsorlister up loades let, dog kan vi være behjælpelig mod betaling.

Vi sørger for oplæring af personalet i den daglige håndtering via programmet Teamviewer over telefonen. Ekstra oplæring kan tilkøbes.Som arrangør har man selv supporten til jeres billetkøbere. Ticketservice kan godt påtage sig dette job – dog efter regning. Efter noget tid forventes det kun at være promiller af kunderne, der har spørgsmål til deres køb.


Ticketservice support åben fra 9.00-17.00 og efter aftale ved større arrangementer. Support er gratis de første 6 måneder af kontraktperioden.


Sikring af at systemet kører, så kunder på tilfredsstillende vis kan købe billetter. Sikre, at I forstår de ting, der skal til, for at kunne bruge systemet herunder, oprettelse af arrangementer, ændring af priser og gebyrer, tilrette antal og blokere for eventuelt sæder, kunne afstemme indkomne beløb mod systemet. Hjælp til oprettelse af PBS og DIBS samt/eller Paypal aftale. Altså klare et daglig brug af systemet, så I opnår alle fordelene ved at benytte Ticketservice systemet.

Alt der ligger ud over ovenstående, er ikke regnet for support og vil blive afregnet med gældende timetakst. Udvikling af nye features udover det der fremgår af manualen og opsætninger af events er ikke en del af supporten, afregnes derfor efter gældende takster.

Support telefon +45 69 96 96 90 eller +45 40 32 20 00

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl