Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Sæsonkort
Sponsormodulet
Erfa grupper
Customer relations
Webshop
Esponeringsaftaler
Kontingentopkrævning

Nyheder
Presse
Kontakt


Uden de mange sportsklubber i porteføljen, var sponsormodulet ikke blevet det det er i dag. Vi har trukket på vores nu mangeårige erfaring med sportsklubber, og skabt et solidt og detaljeret redskab til både at håndtere sponsorerne, men også så klubberne kan give sponsorerne en god oplevelse via vores selvbetjeningsmodul.

Vi kalder det "a-sponsor" og fra modulet kan du blandt andet:
- Få overblik over jeres sponsorer i en detaljeret database der indeholder alt fra navn, adresse, kontaktinformation til sponsortyper og sponsorater.
- Styre antal kort en sponsor skal besidde, og hvilke typer det skal være.
- Håndtere deciderede aftaler i form af gæste- og gratisbilletter.
- Booking af ekstra billetter til sponsorer samt online betalingen for disse.
- Trække rapporter med statistikker om brug af sponsorkort.
- Kommunikere med alle eller enkelte sponsorer via e-mail eller sms.

A-sponsor har også et selvbetjeningsmodul, så sponsorerne selv kan gå ind at tilmelde sig kampe, selv vælge pladser og eventuelt tilmelde sig ekstra begivenheder så som spisning eller underholdning. Dette akkumulerer sammen med a-validation (vores scanningsmodul) data til brug i rapport- og statistikmodulet.

Mange klubber benytter statistik modulet aktiv i forbindelse med sponsorpleje og genforhandlinger af sponsoraftaler. Har en sponsor eksempelvis 4 VIP billetter og 50 almindelige billetter pr. kamp, sker det ofte at sponsoren får brugt sine VIP billetter, men kun i gennemsnit får brugt en mindre andel af de 50 almindelige billetter. Det te giver i mange tilfælde sponsoren en følelse af ikke at have fået nok ud af sit sponsorat. Med a-sponsor modulet kan I som klub løbende følge forbruget af sponsorbilletter hos den enkelte sponsor og derved være proaktiv og få ændret billetantallet i en sponsoraftale, så det er tilpasset sponsorens faktiske behov. I får som klub muligheden for at gøre sponsorerne mere tilfredse med jeres produkter og derved skabe et godt udgangspunkt for et langt fremtidigt samarbejde med jeres sponsorer, via jeres interesse for I tilbyder dem den korrekte produktsammensætning for netop deres sponsorat hos jer.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl