Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Sæsonkort
Sponsormodulet
Erfa grupper
Customer relations
Webshop
Esponeringsaftaler
Kontingentopkrævning

Nyheder
Presse
Kontakt


Med henblik på netop sportsklubber, har Ticketservice implementeret "a-card". Et modul til at håndtere alle de korttyper en klub måtte have. Det kan være alt fra hver mands sæsonkort til deciderede sponsorkort, medhjælpere eller VIP-kort til de største bidragydere. Der er ikke nogen begrænsning i systemet for antallet af korttyper.

Med kortet på lommen, kan fans, sponsorer eller VIP's altid komme ind til hjemmekampe, uden at skulle tænke videre over bestilling af billetter. Kortene kan sættes op til at kunne købes via Jeres billetportal, og køberen vil så modtage en kvittering indeholdende et midlertidigt kort, som de printer og tager med til første kamp.

Kortene printer I selv på en dertil hørende kort-printer, ved at trække en bestillingsliste ud, som så automatisk genererer en højtopløselig pdf-fil i ønskede layout. Layoutene styres og sættes op inde fra a-tool, komplet med stregkode, sponsorer, navn, firma, pladsinformation og den information i ellers måtte ønske. Der kan layoutes på både for- og bagside.

Det er muligt at eksponere sponsorer på kortene og derved skabe en ekstra indtjeningskilde.

Har man et stort kortforbrug, eller ønsker man kortene i en endnu flottere kvalitet end hvad kort-printeren kan klare, kan man med fordel få fortrykt kortene, så det eneste man behøver er at printe stregkode og generel information som navn og anden brugbar information.

Sæsonkort kan også laves som et debit Mastercard. Fordelen for jer som klub er følgende:
- I kan skabe et tættere samarbejdet med et pengeinstitut, der udsteder Mastercard, end I som oftest kan.
- Mastercard som sæsonkort er loyalitetsskabende – det kan eksempelvis benyttes som sæsonkort, hvor man som sæsonkortholder kun betaler, såfremt man ikke kommer til kampene. Det giver en stor loyalitet fra sæsonkortholdernes side – kommer sæsonkortholderen ikke til kampe, bliver der automatisk trukket et fastsat beløb pr. kamp.

Vi integrerer direkte mod det pågældende pengeinstitut, der modtager en liste over de sæsonkort holdere, der ikke kom til kampen (via scanning). Pengeinstituttet trækker herefter beløbet automatisk.

På denne måde vælger sæsonkortholderne via deres fremmøde til klubbens kampe selv prisen på deres sæsonkort.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl