Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Sæsonkort
Sponsormodulet
Erfa grupper
Customer relations
Webshop
Esponeringsaftaler
Kontingentopkrævning

Nyheder
Presse
Kontakt


Det er vigtigt for mange af vores kunder at kunne kommunikere med deres billetkøbere, sæsonkortholdere, medlemmer, medhjælpere. Eksempelvis. før et arrangement med vigtig information, opdateringer eller efter et arrangement, hvor der kan takkes for deltagelsen samt gøres opmærksom på nye interessante arrangementer.

A-ticket indeholder derfor et komplet kommunikationsmodul, hvorfra det er muligt at kommunikere med billetkøberne enten via e-mail eller via sms. Der kan fra a-communication trækkes lister, som deler billetkøberne op i alt fra arrangementstyper, enkelte arrangementer, eller på noget mere generelt såsom alder, post-nummer med mere. Dette giver jer rig mulighed for at holde kontakten med billetkøberne ved lige.

Nyhedsbreve sendt per e-mail kan layoutes nøjagtig som I vil, så billetkøberen bedre tilknytter modtagne nyheder med deres billetkøb og jeres klub.

I råder selv over al adgang til databasen med navne, det gør at mange klubber benytter den effektivt til direct marketing. Der er eksempelvis klubber, som kort før sæsonstart udsender en e-mail til alle de personer, der i den forgangne sæson har købt mere end 2 billetter online til sidste sæsons hjemmekampe. I e-mail tilbydes der sæsonkort til en særpris i forhold til at skulle købe enkelt billetter over sæsonen. Via en deadline for tilbuddet oplever langt de fleste klubber et meget stort køb af sæsonkort kort før sæsonstart.

Klubberne får derved en forbedret likviditet og får linket nye sæsonkortholdere tættere til klubben og jeres aktiviteter.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl