Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Sæsonkort
Sponsormodulet
Erfa grupper
Customer relations
Webshop
Esponeringsaftaler
Kontingentopkrævning

Nyheder
Presse
KontaktSom sportsklub eller sportsorganisation, har man helt specielle krav til et billet- og loyalitetssystem. Dem efterlever vi hos Ticketservice såvel hvad angår håndtering af sæsonkort, sponsorer, dørsalgsbilletter, kamp-specifik billetannoncering samt via mulighederne for kommunikation før, under og efter et arrangement.

Med udgangspunkt i sport ERFA gruppens ideer har vi udviklet et billet- og loyalitetssystem, der imødekommer de krav, behov og ønsker som sportsklubber og sportsorganisationer har til at afvikle et vellykket arrangement, lige fra arrangementet sættes op til salg, til arrangementet gennemføres, til der kommunikeres ”TAK fordi du deltog i vores arrangement, vi er nu klar til at tilbyde dig næste arrangement” til alle online billetkøberne.

Ticketservice systemet er ”skræddersyet” til sporten. Det betyder, at I får en salgsplatform på jeres eget web site, der er lavet i jeres design og layout på linje med jeres web site. Billetkøberne vil tro, at de befinder sig på jeres web site, hvilket giver jer en helt unik mulighed for at brande jer og jeres sponsorer.

Billetterne laves også i jeres design og layout, derved brander I på bedste vis jeres event. Billetterne kan differentieres i design og layout fra en event til en anden event. Derved kan eksempelvis et VM eller pokalkampe brandes i et design og layout afhængig af hvem der sponsor på eventet. Der er også rig mulighed for at skabe en ekstra indtjening på annoncer på billetter. Der er klubber, der har en omsætning på over kr. 500.000 pr. sæson på salg af annoncer på billetterne.

Tilkøb af overnatning, transport til jeres arrangement, mad, drikkevarer, merchandise artikler med mere giver jer en ekstra indtjening via systemet. Fordelen er at gæsterne i forvejen har købt og betalt og derved ofte er villige til at bruge flere penge på selve dagen for afholdelsen af jeres arrangement.

Håndtering af sponsorerne i Ticketservice giver jer store besparelser administrativt. Sponsorerne er grupperet i systemet svarende til opdelingen af jeres sponsorer. Derved kan I let kommunikere direkte til en enkelt sponsor eller en type sponsorer eller alle sponsorer om nyheder, kommende arrangementer eller ændringer.

Sponsorerne tilmelder sig online til eventuelt spisning samt kampen/ arrangementet, derved ved I præcist hvor mange, der deltager i eksempelvis spisningen. Tilmelder sponsorerne sig ikke til arrangementet eller kampen, kan billetterne eventuelt frigives til salg igen automatisk på et bestemt tidspunkt. Systemet håndterer også let i hvilken sektion, række eller sæde en bestemt sponsor kan tilmelde sig sin siddeplads på jeres arena.

Sponsorerne udskriver selv sin(e) tilmelding som print@home billetter via selfservicemodulet, derved sparer jeres administration porto og kuverter til forsendelse af billetter, samt det store arbejde med at tildele sponsorerne deres billetter samt hvor de skal sidde i loungen i forbindelse med spisning, alt dette klarer systemet let for jer.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl