Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Prisudvikling
Tillægskøb
Erfa gruppen
Eksporingsaftaler
Webshop

Nyheder
Presse
Kontakt


Tilkøbsfunktionen giver jer mulighed for at forøge indtjeningen via salg af ekstra produkter. Til ethvert arrangement kan det være interessant at oprette tilkøbsprodukter. Det kan enten være transport til og fra spillested, spisning på en nærtliggende restaurant/café eller på eget sted, eller måske kuponer til eventuelt køb af drikkevarer. Ja, muligheder begrænses kun af fantasien.

I a-tool, sættes tillægskøb enkelt og overskueligt op, og købene bliver registreret i databasen. Ved bestilling af tillægsprodukter bliver dette vist på købers billet, enten i form af en tekst, der kort fortæller hvad, de har købt, eller i form af til formålet designede ikoner.

Har I større behov end de muligheder tilkøbsfunktionen tilbyder, kan I blot vælge at benytte den integrerede web shop kaldet  a-shop, der giver jer ekstra muligheder for salg og indtjening. Web shoppen er smart integreret ind i billetsalget, derved sikre I jer, at jeres billetkøbere automatisk ”kigger forbi” jeres produkter, som I ønsker at tilbyde billetkøberne. Alt sker i en og samme funktion.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl