Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Prisudvikling
Tillægskøb
Erfa gruppen
Eksporingsaftaler
Webshop

Nyheder
Presse
Kontakt


For at både vi og vores kunder kan få det bedste ud af systemet, har vi dannet. Erfa grupper for henholdsvis kulturhuse/teatre, festivaler/spillesteder samt sportsklubber/sportsorganisationer.

Idéen bag Erfa Grupperne er, at ligesindede kan mødes og udveksle erfaringer og ønsker omkring formidlingen af billetter, samtidig med at vi hos Ticketservice tilskynder til yderligere samarbejde på andre områder til gavn for ERFA gruppe deltagerne. Alle vores kunder er velkomne til at deltage i disse ERFA gruppe møder.

Der bliver afholdt halv-årlige konferencer, hvor alle i ERFA gruppen kan tilmelde sig. Tidligere afholdte ERFA gruppe konferencer har vist sig at være yderst udbytterige for alle parter.

Ideer til nye moduler i fremtidens billetsystem bliver ofte skabt i ERFA grupperne, derfor kan I være med til at påvirke Ticketservice til at fastholde positionen som markedets mest avanceret og brugervenlige billet- og loyalitetssystem.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl