Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Prisudvikling
Tillægskøb
Erfa gruppen
Eksporingsaftaler
Webshop

Nyheder
Presse
Kontakt


For Spillesteder, Festivals & Forlystelser, har vi lavet en version af systemet, der tager højde for de forhold, som festivals, spillesteder har behov for. Prisudvikling, tillægskøb af eksempelvis transport eller bespisning og en webshop til salg af merchandise er nogle af de forhold, der kan påvirke bundlinjen i positiv retning. Vi har via en ERFA gruppe, sammensat af branchefolk, skabt et forum - der er med til at sikre højeste kvalitet og kundetilfredshed.

Med udgangspunkt i ERFA gruppens ideer har vi udviklet et billet- og loyalitetssystem, der imødekommer de krav, de behov og ønsker festivaler og spillesteder har til at afvikle et vellykket arrangement. Lige fra arrangementet sættes op til salg, one-2-one kommunikationen før arrangementet med billetkøberne og tidligere billetkøbere, til arrangementet gennemføres, til der kommunikeres ”TAK fordi du deltog i vores arrangement, vi er nu klar til at tilbyde dig næste arrangement” til alle online billetkøberne.

Ticketservice systemet er ”skræddersyet” til netop jeres branche. Det betyder, at I får en salgsplatform på jeres eget web site, der er lavet i jeres design og layout på linje med jeres web site. Billetkøberne vil tro, at de befinder sig på jeres web site. Billetterne laves også i jeres design og layout, derved brander I på bedste vis jeres event. Billetterne kan differentieres i design og layout fra en event til en anden event.

Tilkøb af overnatning, transport til jeres arrangement, mad, drikkevarer, merchandise artikler m.m. giver jer en ekstra indtjening via systemet. Fordelen er, at gæsterne i forvejen har købt og betalt og derved ofte er villige til at bruge flere penge på selve dagen for afholdelsen af jeres arrangement.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl