Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Årskort
Rabatsystem
Customer relations
Eksporingsaftaler
Spørgeskemaer
Webshop

Nyheder
Presse
Kontakt


Med kulturhuse, teatre og foredragsholdere i mente, har Ticketservice implementeret "a-card". Et modul til at håndterer alle typer medlems-/abonnements-/årskort.

Der kan fra systemet linkes til jeres database, så folk, der køber billetter gennem jeres portal, automatisk får deres billet overført til deres medlems-/ abonnements- /årskort.

Kortene kan samtidig sættes op til at kunne købes via jeres billetportal, og køberen vil så modtage en kvittering indeholdende et midlertidigt kort, som de printer og tager med til første arrangement. Hvorefter de fysisk vil få udleveret kortet.

Kortene printer I selv på en dertil hørende kort-printer ved at trække en bestillingsliste ud, som så automatisk genererer en højtopløselig pdf-fil i ønskede layout. Layoutene styres og sættes op inde fra a-tool, komplet med stregkode, navn og den information I ellers måtte ønske. Der kan layoutes på både for- og bagside af kortene. Mange vælge også at eksponere sponsorer/annoncører med der til følgende ekstra indtjening.

Har man et stort kortforbrug, eller ønsker man kortene i en endnu flottere kvalitet end hvad en kort-printer kan klare, kan man med fordel få fortrykt kortene så det eneste, man behøver, er at printe stregkode og generel information som navn, adresse og kort fra databasen.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl