Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Årskort
Rabatsystem
Customer relations
Eksporingsaftaler
Spørgeskemaer
Webshop

Nyheder
Presse
Kontakt


For Kulturhuse, Teatre & Foredrags-holdere har vi tilpasset systemet, så det enkelt og hurtigt håndterer oprettelse af salplaner med eksempelvis presse-allokeringer, medlems log ind, rabat-systemer og eksponeringsaftaler med større mediehuse og loyalitetssystemer.

Med udgangspunkt i et tæt samarbejde med folk fra branchen har vi udviklet et billet- og loyalitetssystem, der imødekommer de krav, behov og ønsker teatre og kulturhuse har til at afvikle et vellykket arrangement. Lige fra arrangementet sættes op til salg og skal reklameres for, til arrangementet gennemføres, samt til der kommunikeres ”TAK fordi du deltog i vores arrangement, vi er nu klar til at tilbyde dig næste arrangement” til alle online billetkøberne.
Systemet håndterer også let og omkostnings besparende aflysninger og tilbage førelse af penge til online køberne.

Ticketservice systemet er ”skræddersyet” til netop jeres branche i denne version. Det betyder, at I får en salgsplatform på jeres eget web site, der er lavet i jeres design og layout magen til jeres web site. Billetkøberne vil tro, at de befinder sig på jeres web site. Billetterne laves også i jeres design og layout, derved brander I på bedste vis jeres arrangementer. Billetterne kan differentieres i design og layout fra et arrangement til et andet arrangement.

Tilkøb af mad, drikkevarer, overnatning, transport med tog/bus, merchandise artikler med mere giver jer en ekstra indtjening via systemet, samtidig med I ved præcist hvor mange gæster, der eksempelvis kommer i restauranten i forbindelse med arrangementet.

Fordelen er, at gæsterne i forvejen har købt og betalt billetterne samt de ønskede tilkøbs produkter, og derved ofte er villige til at bruge flere penge på selve dagen for afholdelsen af jeres arrangement.

Sponsortilmeldingen sikre jer, at kun de sponsorer, der ønsker at benytte sine sponsorbilletter optager sæder. Sponsorbilletter der ikke tilmeldes til arrangementet et nærmere bestemt tidspunkt før arrangementet, frigives automatisk til offentligt salg. Derved sikre I jer mod tomme pladser i en ellers udsolgt sal.

Systemet indeholder de allerfleste kendte typer af abonnementsordninger, skulle I have behov for en abonnementstype, vi ikke har i dag, har vi in house egne IT folk, der kan udvikle netop jeres ønske. Al udvikling sker hurtigt da vi selv ejer, drifter og udvikler systemet.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl