Om TicketserviceNyhederPresseKurserSitemapKontaktForsiden

Hvordan bliver
man kunde?

Modulerne
Hardware
Support
Testemonials
Datasikkerhed
Indløsningsaftale
Den grønne linie
Anbefal Ticketservice

Kurser
Nyheder
Presse
Kontakt


Hos Ticketservice ligger netværk os meget på sinde, vi vil derfor meget gerne, at man anbefaler Ticketservice til andre arrangører af events. Det er naturligvis yderst vigtigt, når du anbefaler Ticketservice, du kan stå inde for din anbefaling, derfor tilstræber vi kontinuerligt på at optimere vores processer for såvel etablering af systemet til nye kunder, nye features i systemet til ”gamle” kunder, support og ikke mindst vores kommunikation med jer som kunder hos Ticketservice.

For at Ticketservice hele tiden kan være på forkant med udviklingen, har vi etableret ERFA grupper, hvor i tæt dialog med kunderne diskuterer hvad fremtiden vil byde på, samt hvad vi kan optimere endnu mere i dagligdagen for at gøre den daglige administration bedst mulig. Da vi selv drifter og udvikler Ticketservice systemet er vi meget fleksible og åbne overfor gode ideer til nye moduler eller arbejdsgange, har I en god ide, hører vi gerne fra jer.

For at Ticketservice systemet forsat skal være blandt de bedste systemer på markedet, er det vigtigt, at vi løbende modtager såvel positiv som negativ kritik – Jeres feed back er med til at forme Ticketservice systemet, som I ønsker det.

 


E-mail


Adgangskode


I samarbejde med
Græse Mølle 1
DK-3600 Frederikssund
Support: +45 6574 0800
Salg: +45 4032 2000
info@ticketservice.dk
www.ticketservice.dk
CVR-nr.: 18080583
Find os: map link
Copyright © 2011 Ticketservice International. All rights reserved - Layout © Grafisk Service - Foto © Jonathan Beck Jørgensen & Karsten Dahl